Maler Bornholm – GRATIS tilbud på malerarbejde

Erfaren maler på Bornholm laver alle former for istandsættelse hos private og erhvervskunder.

Dygtig maler fra Bornholm. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne kigge forbi og giver dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi laver alt i indendørs og udvendigt maleristandsættelse på Bornholm og sætter en ære i at levere service og kvalitet til en god pris.

Prisen på malearbejde

Der er ikke to malerarbejde der er identiske og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har betydning for prisen, f.eks. hvad der skal males, hvilken overflade der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Bornholm af opgaven til en god pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Der findes mange forskellige malinger og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de kendte producenter af maling.
Kun ved brug af kvalitetsprodukter vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi anvender kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte producenter så vi kan leverer et slidstærkt og holdbart malearbejde der kan holde i mange år.

En pligtopfyldende maler på Bornholm

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig gennemført malerarbejde og et smukt resultat uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi afleverer altid arbejdet efter malerfaglig korrekt udførelse, da vi gerne vil have at vores kunder altid er glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og præcis af den grund er vi omhyggelige med forarbejdet der udføres inden den sidste malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har en stor ekspertise inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og kan derfor give dig en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det sagtens være, hvis rummet lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver i arbejdet for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal grundes, så vi er sikker på at malingen vil hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have en gang træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så skal du bruge en erfaren maler på Bornholm så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme forbi og komme med et tilbud på din maleopgave samt rådgive dig vedrørende farvevalg og malerbehandling, så du kan få det bedste resultat til en fornuftig pris.

Maler Bornholm - GRATIS tilbud på malerarbejde