Maler Falster – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Pligtopfyldende maler på Falster laver alt i malerarbejde for private og erhvervskunder.


Dygtig maler fra Falster. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne komme forbi og giver dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi laver alt i indendørs og udendørs malerarbejde på Falster og sætter en ære i at levere service og kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Pris på malerarbejde

Der er ikke to malerarbejde der er identiske og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har indflydelse for den endelige pris, f.eks. hvor meget der skal males, overfladens tilstand der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Falster af opgaven til en god pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de kendte leverandører af maling.
Kun ved brug af kvalitetsprodukter vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end du kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anbefaler kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte leverandører så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart slutprodukt kan holde i mange år.

En ansvarsbevidst maler på Falster

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset maleropgavens størrelse.
Vi udfører altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi har et ønske om at vores kunder altid er glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og præcis af samme årsag er vi omhyggelige med forarbejdet der skal gøres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Vejledning og farveplanlægning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og rådgiver dig gerne med en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det nu godt være alligevel, hvis værelset lige skal friskes op, men ofte er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et resultat, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være opretning med spartelmasse af væggene, som skal grundes, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have træbeskyttelse og umalet træ skal have en grundingsolie først.

Så leder du efter en professionel maler på Falster så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og besigtige maling af din bolig samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Maler Falster – GRATIS tilbud på maling af din bolig