Maler København – Få et GRATIS malertilbud

Professionel maler i København laver alle typer af maleropgaver for private og erhvervskunder.

Dygtig maler fra København. Ingen opgaver er for små og vi vil gerne komme ud og giver dig et overslag på malerarbejde.
Vi klarer alt i indendørs og udendørs malerarbejde i København og omegn og gør alt for at levere service og kvalitet til en god pris.

Tilbud på malerarbejde

Der findes ikke to malerarbejde der er identiske og derfor er prisen på malerarbejde forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har indflydelse for malertilbuddet, f.eks. hvad der skal males, overfladens tilstand der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud i København og omegn til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultatet

Der findes mange forskellige malinger og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de anerkendte malingsproducenter.
Kun ved brug af kvalitetsprodukter vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anbefaler kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte producenter så vi kan give dig et slidstærkt og holdbart slutprodukt kan holde i mange år.

En ansvarsbevidst maler i København

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset størrelsen af maleropgaven.
Vi udfører altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi ønsker at vores kunder altid er glade og tilfredse med resultatet og netop af samme årsag er vi grundige med forarbejdet der udføres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid pænt op efter os når vi har udført vores arbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har en stor erfaring inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis boligen lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et resultat, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være opretning med spartelmasse af væggene, som skal have en grunding, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have træbeskyttelse og umalet træ skal have en grundingsolie først.

Så leder du efter en professionel maler i København og omegn så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og besigtige malerarbejde i dit hjem samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Maler København – Få et GRATIS malertilbud