Maler Lolland – Få et GRATIS malertilbud

Erfaren maler på Lolland laver alt i malerarbejde hos private og erhvervskunder.

Dygtig maler på Lolland. Intet malerarbejde er for småt og vi vil gerne kigge forbi og give dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi udfører alt i indendørs og udendørs maleropgaver på Lolland og sætter en ære i at levere et pænt malerarbejde til en god pris.

Prisen på malerarbejde

Der findes ikke to maleropgaver der er identiske og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, der har betydning for den endelige pris, f.eks. hvad der skal males, hvilken overflade der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Lolland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et pænere og mere holdbart resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de kendte leverandører af maling.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte leverandører så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart malearbejde kan holde i mange år.

En ansvarsbevidst maler på Lolland

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og en flot finish uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi afleverer altid arbejdet korrekt udført efter de malerfaglige behandlingsanvisninger, da vi ønsker at vores kunder altid er glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og akkurat af samme årsag er vi omhyggelige med forarbejdet der udføres inden den sidste malebehandling.
Vi rydder altid grundigt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har en stor ekspertise inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det nu godt være alligevel, hvis værelset lige skal friskes op, men mange gange er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal have en grunding, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så skal du bruge en erfaren maler på Lolland så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og komme med et tilbud på malerarbejde i dit hjem samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få det bedste resultat til en fornuftig pris.

Maler Lolland – Få et GRATIS malertilbud