Maler Møn – Få et GRATIS malertilbud

Pligtopfyldende maler på Møn laver alle typer af maleropgaver for private og erhvervskunder.


Dygtig maler fra Møn. Ingen opgaver er for små og vi vil gerne kigge forbi og giver dig et godt maler tilbud.
Vi udfører alt i indendørs og udvendigt malerarbejde på Møn og sætter en ære i at levere et pænt malerarbejde til en god pris.

Prisoverslag på malerarbejde

Der er ikke to maleropgaver der er identiske og derfor er prisen på malerarbejde forskellig fra opgave til opgave.
Der er flere forskellige ting, som har indflydelse for den endelige pris, f.eks. hvad der skal males, hvilken overflade der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Møn til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Der findes mange forskellige malinger og der er en stor forskel på om maling er et lavprisprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de kendte malingsproducenter.
Kun ved brug af kvalitetsmaling vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end du kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi anbefaler kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte leverandører så vi kan give dig et slidstærkt og holdbart slutprodukt du kan være glad for i mange år.

En ansvarsbevidst maler på Møn

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på arbejdet vi aflevere, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig gennemført malerarbejde og et smukt resultat uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi afleverer altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi har et ønske om at vores kunder altid er glade og tilfredse med resultatet og akkurat af den grund er vi omhyggelige med forarbejdet der skal gøres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har en stor ekspertise inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis rummet lige skal friskes op, men ofte er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et resultat, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være opretning med spartelmasse af væggene, som skal have en grunding, for at malingen vil hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med en gang træbeskyttelse og umalet træ skal have en grundingsolie først.

Så har du behov for en dygtig maler på Møn så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme forbi og give dig et prisoverslag på malerarbejde i dit hjem samt rådgive dig angående farvevalg og malerbehandling, så du kan få udført dit malearbejde til en god pris.

Maler Møn - GRATIS tilbud på malerarbejde