Maler Nordjylland – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Erfaren maler i Nordjylland udfører alle former for istandsættelse for private og erhvervskunder.

Dygtig maler fra Nordjylland. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne kigge forbi og giver dig et overslag på malerarbejde.
Vi klarer alt i indvendigt og udvendigt maleropgaver i Nordjylland og gør alt for at levere service og kvalitet til en fornuftig pris.

Tilbud på malerarbejde

Der findes ikke to malerarbejde der er ens og derfor er prisen på maleropgaver forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har indflydelse for prisen, f.eks. hvad der skal males, overfladens tilstand der skal males og om der skal males en eller flere gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud i Nordjylland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de anerkendte malingsleverandører.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et lavprisprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte producenter så vi kan leverer et slidstærkt og holdbart malearbejde der holder i mange år.

En pligtopfyldende maler i Nordjylland

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på arbejdet vi aflevere, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig gennemført malerarbejde og et smukt resultat uanset maleropgavens størrelse.
Vi udfører altid arbejdet efter malerfaglig korrekt udførelse, da vi ønsker at vores kunder bliver glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og akkurat af samme årsag er vi omhyggelige med forarbejdet der skal gøres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid grundigt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det nu godt være alligevel, hvis værelset lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver i arbejdet for at vi kan få et færdigt malearbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal grundes, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have en gang træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så skal du bruge en erfaren maler i Nordjylland så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og besigtige maling af din bolig samt rådgive dig angående farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Maler Nordjylland - GRATIS tilbud på malerarbejde