Maler Østjylland – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Erfaren maler i Østjylland udfører alt i malerarbejde hos private og erhvervskunder.

Dygtig maler fra Østjylland, Ingen opgaver er for små og vi vil gerne kigge forbi og giver dig et godt maler tilbud.
Vi udfører alt i indendørs og udendørs maleropgaver i Østjylland og gør alt for at levere et pænt malerarbejde til en fornuftig pris.

Prisen på malerarbejde

Der er ikke to maleropgaver der er ens og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, der har indflydelse for prisen, f.eks. hvilket emne der skal males, overfladens tilstand der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud i Østjylland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Maling er ikke bare maling og der er en stor forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de anerkendte producenter af maling.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte producenter så vi kan leverer et slidstærkt og holdbart slutprodukt, der holder i mange år.

En pligtopfyldende maler i Østjylland

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi udfører altid arbejdet korrekt udført efter de malerfaglige behandlingsanvisninger, da vi har et ønske om at vores kunder bliver glade og tilfredse med resultatet og akkurat af den grund er vi omhyggelige med forarbejdet der skal gøres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid grundigt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og rådgiver dig gerne med en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis loftet eller væggene lige skal friskes op, men ofte er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et færdigt malearbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal have en grunding, for at malingen vil hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have en gang træbeskyttelse,hvor rent træ skal grundes først for ordentlig vedhæftning af træbeskyttelsen.

Så har du behov for en dygtig maler i Østjylland så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud til dig og give dig et prisoverslag på din maleopgave samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få det bedste resultat til en fornuftig pris.

Maler Østjylland – GRATIS tilbud på maling af din bolig