Maler Sydsjælland – GRATIS tilbud på malerarbejde

Erfaren maler i Sydsjælland laver alt i malerarbejde for private og erhvervskunder.


Dygtig maler fra Sydsjælland. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne komme forbi og giver dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi udfører alt i indendørs og udendørs malerarbejde i Sydsjælland og sætter en ære i at levere service og kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Pris på malerarbejde

Der er ikke to maleropgaver der er ens og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har betydning for malertilbuddet, f.eks. hvor meget der skal males, overfladens tilstand der skal males og om der skal males en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Sydsjælland af opgaven til en god pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de anerkendte malingsproducenter.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anvender kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte leverandører så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart malearbejde der kan holde i mange år.

En pligtopfyldende maler på Sydsjælland

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på arbejdet vi aflevere, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig gennemført malerarbejde og en flot finish uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi afleverer altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi ønsker at vores kunder altid er glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og netop af den grund er vi omhyggelige med forarbejdet der skal laves inden den sidste malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os når vi har udført vores arbejde.

Vejledning og farveplanlægning

Vi har gennem årene fået en erfaring inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og kan derfor give dig en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det nu godt være alligevel, hvis boligen lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver i arbejdet for at vi kan få et færdigt malearbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal have en grunding, for at malingen vil hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så skal du bruge en erfaren maler i Sydsjælland så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme forbi og give dig et prisoverslag på maling af din bolig samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Maler Sydsjælland – GRATIS tilbud på malerarbejde