Maler Vestegnen – Få et GRATIS malertilbud

Professionel maler på Vestegnen udfører alle typer af maleropgaver hos private og erhvervskunder.


Dygtig maler fra Vestegnen. Ingen opgaver er for små og vi vil gerne komme ud og giver dig et overslag på malerarbejde.
Vi klarer alt i indendørs og udvendigt maleristandsættelse på Vestegnen og gør alt for at levere et pænt malerarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Prisoverslag på malerarbejde

Der er ikke to malerarbejde der er ens og derfor er prisen på maleropgaver forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, der har betydning for prisen, f.eks. hvilket emne der skal males, hvilken overflade der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Vestegnen til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de anerkendte malingsleverandører.
Kun ved brug af kvalitetsprodukter vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et lavprisprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte producenter så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart slutprodukt der kan holde i mange år.

En ansvarsbevidst maler på Vestegnen

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på arbejdet vi aflevere, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og en flot finish uanset størrelsen af maleropgaven.
Vi udfører altid arbejdet efter malerfaglig korrekt behandlingsanvisning, da vi har et ønske om at vores kunder altid er glade og tilfredse med resultatet og akkurat af den grund er vi omhyggelige med forarbejdet der der skal laves inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid grundigt op efter os når vi har udført vores arbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har en stor viden inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det sagtens være, hvis loftet eller væggene lige skal friskes op, men ofte er der flere arbejdsopgaver i arbejdet for at vi kan få et resultat, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være opretning med spartelmasse af væggene, som skal grundes, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og umalet træ skal have en grundingsolie først.

Så leder du efter en professionel maler på Vestegnen så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og besigtige din maleopgave samt rådgive dig vedrørende farvevalg og malerbehandling, så du kan få udført dit malearbejde til en god pris.

Maler Vestegnen – Få et GRATIS malertilbud