Maler Vestsjælland – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Erfaren maler i Vestsjælland udfører alt i malerarbejde hos private og erhvervskunder.


Dygtig maler fra Vestsjælland. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne komme forbi og giver dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi klarer alt i indvendigt og udendørs maleristandsættelse vestsjælland og gør alt for at levere et pænt malerarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Pris på malerarbejde

Der er ikke to malerarbejde der er ens og derfor er prisen på maleropgaver forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har betydning for prisen, f.eks. hvad der skal males, hvilken overflade der skal males og om der skal males en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud i Vestsjælland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de anerkendte malingsleverandører.
Kun ved brug af kvalitetsprodukter vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anvender kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte leverandører så vi kan give dig et slidstærkt og holdbart malearbejde der kan holde i mange år.

En pligtopfyldende maler i Vestsjælland

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset størrelsen af maleropgaven.
Vi udfører altid arbejdet efter malerfaglig korrekt udførelse, da vi ønsker at vores kunder bliver glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og netop af den grund er vi grundige med forarbejdet der der skal laves inden den sidste malebehandling.
Vi rydder altid pænt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har en stor viden inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis loftet eller væggene lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et færdigt malearbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal have en grunding, så vi er sikker på at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og rent træ skal grundes først for at træbeskyttelsen kan hæfte ordenligt til træværket.

Så har du behov for en dygtig maler i Vestsjælland så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme forbi og komme med et tilbud på maling af din bolig samt rådgive dig angående farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Maler Vestsjælland – GRATIS tilbud på maling af din bolig