Malerfirma Bornholm – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Erfarent malerfirma på Bornholm laver alle former for istandsættelse for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Bornholm. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne komme ud og giver dig et overslag på malerarbejde.
Vi klarer alt i indvendigt og udendørs maleropgaver på Bornholm og gør alt for at levere et pænt malerarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på malerarbejde

Der er ikke to maleristandsættelser der er identiske og derfor er prisen på malerarbejde forskellig fra opgave til opgave.
Der er flere forskellige ting, der har betydning for malertilbuddet, f.eks. hvor meget der skal males, overfladens tilstand der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Bornholm til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Maling er ikke bare maling og der er en stor forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de anerkendte malingsleverandører.
Kun ved brug af kvalitetsprodukter vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte producenter så vi kan give dig et slidstærkt og holdbart slutprodukt, du kan være glad for i mange år.

Et ansvarsbevidst malerfirma på Bornholm

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset størrelsen af maleropgaven.
Vi afleverer altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi ønsker at vores kunder bliver glade og tilfredse med resultatet og netop af den årsag er vi grundige med forarbejdet der skal laves inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid grundigt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og rådgiver dig gerne med en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis rummet lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være opretning med spartelmasse af væggene, som skal have en grunding, så vi er sikker på at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og rent træ skal grundes først for at sikre en ordentlig vedhæftning af træbeskyttelsen.

Så leder du efter et professionelt malerfirma på Bornholm så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud til dig og give dig et prisoverslag på maling af din bolig samt rådgive dig angående farvevalg og malerbehandling, så du kan få det bedste resultat til en fornuftig pris.

Malerfirma Bornholm - Gratis tilbud på maling af din bolig