Malerfirma Falster – Få et GRATIS malertilbud

Professionelt malerfirma på Falster udfører alle former for istandsættelse for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Falster klarer det meste. Intet malerarbejde er for småt og vi vil gerne kigge forbi og giver dig et godt maler tilbud.
Vi klarer alt i indvendigt og udvendigt malerarbejde på Falster og gør alt for at levere service og kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Prisoverslag på malerarbejde

Der er ikke to maleropgaver der er ens og derfor er prisen på maleropgaver forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, der har indflydelse for malertilbuddet, f.eks. hvilket emne der skal males, overfladens tilstand der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Falster til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultat

Der findes mange forskellige malinger og der er en stor forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de kendte leverandører af maling.
Kun ved brug af kvalitetsmaling vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi anbefaler kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte leverandører så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart slutprodukt der kan holde i mange år.

Et ansvarsbevidst malerfirma på Falster

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig gennemført malerarbejde og et smukt resultat uanset maleropgavens størrelse.
Vi afleverer altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi ønsker at vores kunder bliver glade og tilfredse med resultatet og netop af den grund er vi grundige med forarbejdet der skal gøres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid grundigt op efter os når vi har udført vores arbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og rådgiver dig gerne med en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det nu godt være alligevel, hvis værelset lige skal friskes op, men som regel er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et resultat, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal grundes, for at malingen vil hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have træbeskyttelse og det umalet træ skal have en grundingsolie først.

Så skal du bruge et erfarent malerfirma på Falster, så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme forbi og komme med et tilbud på maling af din bolig samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få det bedste resultat til en fornuftig pris.

Malerfirma Falster - Gratis tilbud på maling af din bolig