Malerfirma Fyn – Få et GRATIS malertilbud

Erfarent malerfirma på Fyn laver alle typer af maleropgaver for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Fyn klarer de fleste maleropgaver. Intet malerarbejde er for småt og vi vil gerne komme ud og giver dig et godt maler tilbud.
Vi laver alt i indendørs og udendørs malerarbejde på Fyn og Langeland og sætter en ære i at levere service og kvalitet til en fornuftig pris.

Pris på malerarbejde

Der findes ikke to maleristandsættelser der er identiske og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er flere forskellige ting, som har betydning for den endelige pris, f.eks. hvor meget der skal males, overfladens tilstand der skal males og om der skal males en eller flere gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud for Fyn og Langeland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et pænere og mere holdbart resultat

Maling er ikke bare maling og der er en stor forskel på om maling er et lavprisprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de anerkendte producenter af maling.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end man kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anbefaler kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra anerkendte producenter så vi kan give dig et slidstærkt og holdbart malearbejde du kan være glad for i mange år.

Et pligtfyldende malerfirma på Fyn

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på arbejdet vi aflevere, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og en flot finish uanset størrelsen af maleropgaven.
Vi afleverer altid arbejdet korrekt udført efter de malerfaglige behandlingsanvisninger, da vi gerne vil have at vores kunder bliver glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og præcis af samme årsag er vi omhyggelige med forarbejdet der skal laves inden den sidste malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig grundigt op efter os når vi er færdige med opgaven.

Vejledning og farveplanlægning

Vi har gennem årene fået en erfaring inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og kan derfor give dig en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det sagtens være, hvis rummet lige skal friskes op, men ofte er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal grundes, så vi er sikker på at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med en gang træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så har du behov for et dygtigt malerfirma på Fyn eller Langeland, så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og give dig et prisoverslag på maling af din bolig samt rådgive dig angående farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Malerfirma Fyn - Gratis tilbud på maling af din bolig