Malerfirma Lolland – Få et GRATIS malertilbud

Professionelt malerfirma på Lolland laver alle former for istandsættelse for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Lolland maler det meste. Intet malerarbejde er for småt og vi vil gerne komme forbi og giver dig et godt maler tilbud.
Vi udfører alt i indendørs og udvendigt malerarbejde på Lolland og sætter en ære i at levere service og kvalitet til en god pris.

Tilbud på malerarbejde

Der er ikke to maleristandsættelser der er identiske og derfor er prisen på maleropgaver forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, der har betydning for prisen, f.eks. hvor meget der skal males, overfladens tilstand der skal males og om der skal males en eller flere gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud på Lolland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et lavprisprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de kendte malingsleverandører.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end du kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anbefaler kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte producenter så vi kan leverer et slidstærkt og holdbart maleresultat du kan være glad for i mange år.

Et pligtopfyldende malerfirma på Lolland

Pligtopfyldenhed går vi meget op i, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig gennemført malerarbejde og et smukt resultat uanset maleropgavens størrelse.
Vi afleverer altid arbejdet korrekt udført efter de malerfaglige behandlingsanvisninger, da vi gerne vil have at vores kunder altid er glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og præcis af den grund er vi grundige med forarbejdet der skal gøres inden den sidste malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os når vi er færdige med opgaven.

Vejledning og farveplanlægning

Vi har en stor ekspertise inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og kan derfor give dig en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det sagtens være, hvis værelset lige skal friskes op, men mange gange er der flere arbejdsopgaver i arbejdet for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal have en grunding, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så har du behov for et dygtigt malerfirma på Lolland så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud til dig og give dig et prisoverslag på maling af din bolig samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få det bedste resultat til en fornuftig pris.

Malerfirma Lolland - Gratis tilbud på maling af din bolig