Malerfirma Møn – GRATIS tilbud på malerarbejde

Pligtopfyldende malerfirma på Møn laver alle former for istandsættelse for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Møn klarer dit malerarbejde. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne kigge forbi og giver dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi udfører alt i indvendigt og udendørs maleropgaver på Møn og gør alt for at levere et pænt malerarbejde til en god pris.

Tilbud på malerarbejde

Der er ikke to malerarbejde der er ens og derfor er prisen på maleristandsættelser forskellig fra opgave til opgave.
Der er flere forskellige ting, der har betydning for prisen, f.eks. hvor meget der skal males, overfladens tilstand der skal males og om der skal males en eller to gange.
Afhængigt af opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende maletilbud på Møn af opgaven til en god pris.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og pænere resultat

Maling er ikke bare maling og der er en stor forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller maling af god kvalitet fra en af de anerkendte malingsleverandører.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end du kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte producenter så vi kan give dig et slidstærkt og holdbart maleresultat der kan holde i mange år.

Et pligtopfyldende malerfirma på Møn

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på arbejdet vi aflevere, der altid er professionelt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi udfører altid arbejdet grundigt og fagligt korrekt udført, da vi ønsker at vores kunder bliver glade og tilfredse med det færdige malerarbejde og præcis af samme årsag er vi omhyggelige med forarbejdet der udføres inden den færdige malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig grundigt op efter os når vi er færdige med opgaven.

Vejledning og farveplanlægning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og rådgiver dig gerne med en professionel vejledning i farvevalg.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det nu godt være alligevel, hvis boligen lige skal friskes op, men mange gange er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal have en grunding, så vi er sikker på at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have en gang træbeskyttelse og rent træ skal grundes først for en ordentlig vedhæftning.

Så leder du efter et professionelt malerfirma på Møn så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og besigtige maling af din bolig samt rådgive dig vedrørende farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Malerfirma Møn - Gratis tilbud på maling af din bolig