Malerfirma Sydsjælland – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Professionelt malerfirma i Sydsjælland laver alle typer af maleropgaver for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Sydsjælland klare de fleste maleropgaver. Intet malerarbejde er for småt og vi vil gerne kigge forbi og giver dig et overslag på malerarbejde.
Vi laver alt i indvendigt og udendørs maleropgaver i Sydsjælland og sætter en ære i at levere et pænt malerarbejde til en fornuftig pris.

Pris på malerarbejde

Der findes ikke to maleristandsættelser der er identiske og derfor er prisen på malerarbejde forskellig fra opgave til opgave.
Der er flere forskellige ting, som har betydning for malertilbuddet, f.eks. hvad der skal males, overfladens tilstand der skal males og om der skal males en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter maler vi på timepris eller udarbejder et uforpligtende maletilbud i Sydsjælland på opgaven til en god pris.

Kvalitetsmaling giver et holdbart og smukkere resultat

Maling er ikke bare maling og der er en verden til forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de anerkendte malingsproducenter.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår flot og fuldendt og med en langt bedre holdbarhed og finish end du kan få ved et billigt maleprodukt.
Vi bruger kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte leverandører så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart slutprodukt der holder i mange år.

Et ansvarsbevidst malerfirma i Sydsjælland

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og et smukt resultat uanset størrelsen af maleropgaven.
Vi udfører altid arbejdet efter malerfaglig korrekt udførelse, da vi gerne vil have at vores kunder altid er glade og tilfredse med resultatet og præcis af den grund er vi omhyggelige med forarbejdet der skal laves inden den færdige malebehandling.
Vi rydder altid pænt op efter os når vi har udført et malerarbejde.

Farveplanlægning og vejledning

Vi har gennem årene fået en ekspertise inden for farveplanlægning da det er en del af vores erhverv og rådgiver dig gerne med en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis rummet lige skal friskes op, men ofte er der flere arbejdsopgaver involveret for at vi kan få et resultat, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være opretning med spartelmasse af væggene, som skal grundes, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal malebehandles med træbeskyttelse og rent træ skal grundes først så der opnås en ordentlig vedhæftning af træbeskyttelsen.

Så har du behov for et dygtigt malerfirma i Sydsjælland, så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud og besigtige maling af din bolig samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Malerfirma Sydsjælland - Gratis tilbud på maling af din bolig