Malerfirma Vestjylland – GRATIS tilbud på maling af din bolig

Erfarent malerfirma i Vestjylland udfører alt i malerarbejde for private og erhvervskunder.

Malerfirma fra Vestjylland udfører det meste malerarbejde. Uanset maleopgavens størrelse vil vi gerne komme forbi og giver dig et tilbud på maling i dit hjem.
Vi udfører alt i indendørs og udvendigt maleropgaver i Vestjylland og sætter en ære i at levere service og kvalitet til en god pris.

Pris på malerarbejde

Der findes ikke to maleropgaver der er ens og derfor er prisen på malerarbejde forskellig fra opgave til opgave.
Der er mange forskellige ting, som har betydning for prisen, f.eks. hvad der skal males, hvilken overflade der skal males og om vi skal male en eller to gange.
Alt efter opgavens størrelse og karakter udfører vi enten malerarbejde på timepris eller udarbejder et uforpligtende malertilbud i Vestjylland til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsmaling giver et smukkere og mere slidstærkt resultat

Der findes mange forskellige malinger og der er en stor forskel på om maling er et billigt maleprodukt eller et kvalitetsprodukt fra en af de anerkendte malingsleverandører.
Kun ved brug af maleprodukter af høj kvalitet vil det færdig malerarbejde fremstår fuldkomment og med en langt bedre holdbarhed og finish end du kan få ved et lavprisprodukt.
Vi anvender kun kvalitetsmaling og maleprodukter fra kendte producenter så vi kan aflevere et slidstærkt og holdbart slutprodukt der kan holde i mange år.

Et pligtopfyldende malerfirma i Vestjylland

Stolthed til vores fag har vi masser af, hvilket også kan ses på det færdige resultat, der altid er flot og fagligt korrekt udført.
Vi garanterer dig faglig malerhåndværk og en flot finish uanset om det er et enkelt værelse eller hele boligen der er blevet malet.
Vi afleverer altid arbejdet korrekt udført efter de malerfaglige anvisninger, da vi har et ønske om at vores kunder altid er glade og tilfredse med resultatet og akkurat af den grund er vi grundige med forarbejdet der udføres inden den sidste malebehandling.
Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os når vi har udført vores arbejde.

Vejledning og farveplanlægning

Vi har en stor viden inden for valg af farve da det er en del af vores erhverv og tilbyder derfor alle vores kunder en professionel vejledning i valg af farver.
Et malerarbejde er ikke bare en enkelt gang maling.
Det kan det dog godt være, hvis værelset lige skal friskes op, men mange gange er der flere arbejdsopgaver i arbejdet for at vi kan få et ordenligt malerarbejde, du som kunde kan være tilfreds med.
Det kan være spartling af væggene, som skal grundes, for at malingen kan hæfte ordenligt til bundlaget eller det kunne være at dit udvendige træværk skal have træbeskyttelse og en grunding af bart træ er nødvendigt.

Så har du behov for et dygtigt malerfirma i Vestjylland, så kontakt os og vi finder en dag vi kan komme ud til dig og besigtige din maleopgave samt rådgive dig med henblik på farvevalg og malerbehandling, så du kan få et malearbejde til en konkurrencedygtig pris.

Malerfirma Vestjylland - Gratis tilbud på maling af din bolig