Malerfirma Vestjylland

 

Lej en webside med video og søgeordsoptimeret tekst for 500,- /md. + moms.

 

Vælger du at leje denne webside får du et link til dit firma’s webside i teksten.

Samtidig vil du få et link i beskrivelsen til endnu en video fra nettets største udbyder af videoer, hvilket giver dig to links, hvor videoen oftes er rigtig godt placeret.

Du vil i samme moment være det firma som er synligt med en video på søgemaskinerne, ofte med en ganske god placering i søgeresultaterne, hvilket er med til at give dig flere ordre i ordrebogen.

Malerfirma Vestjylland - Gratis tilbud på maling af din bolig

Når folk ser en video i et søgeresultat på f.eks. Google eller Bing, vil videoen altid være et blikfang og mange vil næsten per automatik klikke på videoen og dermed se dit firmanavn. Dette er noget de færreste af dine konkurrenter har og sandsynligheden for, at du får en ordre i ordrebogen er dermed meget bedre end dine konkurrenters.

Foruden et link til din eget firma kan du også vælge at få dit cvr: og tlf./mobil lagt ind i den søgeords-optimeret tekst så kunder har nemmere ved at kontakte dig.

Ønsker du links til sociale platforme kan disse også nemt indsættes i teksten.

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

 

Du forsætter listen med websteder, hvor du eventuelt har en firmaprofil. Det eneste du skal er, at oplyse webadressen til den sociale platform og den bliver lagt ind i teksten som links. Links kan du skrive i formularen forneden.

Har du spørgsmål inden vi starter et samarbejde bruger du også kontaktformularen forneden.

Vælger du at starte et samarbejde vil du påbegynde leje af webside på en abonnementsordning, hvor beløbet vil blive trukket automatisk hver måned og du vil få tilsendt en faktura til din mailboks.

Ønsker du ikke længere et samarbejde og vil gerne opsige dit abonnement er det nemt at stoppe, da du ganske enkelt kan nøjes med at afvise betalingen.

 

Abonnementet er med andre ord uden opsigelse fra din side af.